SunTouch Pelion

Πολιτική απορρήτου

Όροι κράτησης

*Σας ενημερώνουμε ότι η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την κράτησή σας θα ζητηθεί κατά την άφιξη.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Το check in γίνεται στις 3 μ.μ. και το check out στις 12 μ.μ. Για early check-in ή late check-out παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων.

Οι αφίξεις μετά τις 2.00 π.μ. χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του ξενοδοχείου θα θεωρηθούν ως μη εμφάνιση.

Πολιτική καταθέσεων: δεν θα χρεώνονται καταθέσεις μέχρι την ημερομηνία άφιξης. Η πληρωμή της κράτησης θα γίνει κατά το check-in.

Πολιτική ακύρωσης: με προηγούμενη ειδοποίηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την ημερομηνία άφιξης στις 15:00.

Πολιτική τροποποιήσεων: οι κρατήσεις που τροποποιούνται εκτός της αντίστοιχης προθεσμίας ακύρωσης (72 ώρες) θα επιβαρύνονται με έξοδα 100%.

100% ακυρωτικά τέλη θα εφαρμοστούν ως ποινή για μη εμφανιζόμενες αφίξεις/κρατήσεις.Επιπλέον, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα από το σύστημα του υπολογιστή μας.

Δεν περιλαμβάνονται: 4,40€ ανά διανυκτέρευση ανά άτομο

ΠΟΣΟΣΤΌ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ

Το check in γίνεται στις 3 μ.μ. και το check out στις 12 μ.μ. Για early check-in ή late check-out παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων.

Οι αφίξεις μετά τις 2.00 π.μ. χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του ξενοδοχείου θα θεωρηθούν ως μη εμφάνιση.

Μη επιστρεπτέα τιμή: Η πληρωμή της πρώτης νύχτας θα γίνει ως μη επιστρεπτέα κατάθεση. Το ανεξόφλητο ποσό θα χρεωθεί 7 ημέρες πριν την άφιξη. Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, τα έξοδα θα είναι αυτά που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Πολιτική τροποποιήσεων: δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις στις αρχικές ημερομηνίες κράτησης, οποιαδήποτε αλλαγή γίνει κατά την κράτηση θα θεωρηθεί σε κάθε περίπτωση ως ακύρωση της κράτησης. Για να κάνετε παράταση της κράτησης, η τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή θα εφαρμοστεί στις νέες παραταθείσες διανυκτερεύσεις.

Τιμή μακράς διαμονής: Η πληρωμή της πρώτης νύχτας θα γίνει ως μη επιστρεπτέα κατάθεση. Το ανεξόφλητο ποσό θα χρεωθεί 30 ημέρες πριν την άφιξη. Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, τα έξοδα θα είναι αυτά που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Πολιτική τροποποιήσεων: δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις στις αρχικές ημερομηνίες κράτησης, οποιαδήποτε αλλαγή γίνει κατά την κράτηση θα θεωρηθεί σε κάθε περίπτωση ως ακύρωση της κράτησης. Για να κάνετε παράταση της κράτησης, η τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή θα εφαρμοστεί στις νέες παραταθείσες διανυκτερεύσεις.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την ημερομηνία άφιξης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, θα επιβληθούν ακυρωτικά τέλη 100% ως ποινή, επιπλέον, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας σύστημα.

Δεν περιλαμβάνονται: 4,40€ ανά διανυκτέρευση ανά άτομο.

Νομική ειδοποίηση

I. Νομική και αποδοχή

Αυτός ο δικτυακός τόπος ανήκει στο SunTouch Pelion και οι προσφορές υπόκεινται στους όρους που παρατίθενται παρακάτω.

Η πρόσβαση και η χρήση τους συνιστά αποδοχή τους, γι’ αυτό και ο χρήστης πρέπει να τις διαβάσει προσεκτικά.

Η πρόσβαση είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες (εκτός από το κόστος σύνδεσης).

II Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου

Ο χρήστης συμφωνεί να κάνει ορθή χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου σύμφωνα με το νόμο και την παρούσα νομική ειδοποίηση. Διαφορετικά, θα είναι υπεύθυνος για το SunTouch Pelion. για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί από την παραβίαση αυτής της υποχρέωσης.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση της ιστοσελίδας για σκοπούς που βλάπτουν την ιδιοκτησία ή τα συμφέροντα του SunTouch Pelion ή τρίτων ή που με οποιονδήποτε τρόπο υπερφορτώνουν, βλάπτουν ή θέτουν εκτός λειτουργίας τα δίκτυα, τους διακομιστές και τον λοιπό εξοπλισμό υπολογιστών ή τα προϊόντα και τις εφαρμογές.

Τα περιεχόμενα και το διαδικτυακό υλικό έχουν προετοιμαστεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και πρέπει να σημειωθεί ότι, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ενδέχεται να είναι ξεπερασμένα. Το SunTouch Pelion διατηρεί το δικαίωμα να τις ενημερώνει, να τις τροποποιεί ή να τις διαγράφει κατά την κρίση σας.

Επιδιώκει επίσης να συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν από εμάς είναι σωστή και κατάλληλη, αλλά δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή την κατάσταση, δεν είναι σε καμία περίπτωση ως δική πληροφορίες που θα μπορούσε να ληφθεί από αυτούς ή να εγγυηθεί την ακρίβεια της.

Το SunTouch Pelion προσπαθεί την απουσία ιών ή άλλων στοιχείων που θα μπορούσαν να βλάψουν ή να αλλοιώσουν το σύστημα υπολογιστών του παραλήπτη, έτσι ώστε να μην ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκληθεί από αυτό, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτό το τέλος, αρνούμενη η ίδια οποιαδήποτε ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων πρόσβασης σε αυτή την ιστοσελίδα και τους συνδέσμους της.

Το SunTouch Pelion διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί cookies κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας αυτής της σελίδας για να λειτουργεί σωστά.

III Εμπιστευτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής:

Το SunTouch Pelion δεσμεύεται ρητά να διατηρεί όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που λαμβάνει από τους χρήστες ή τους πελάτες του μέσω αυτού του ιστότοπου με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Το SunTouch Pelion ζητά από τους χρήστες ή/και τους πελάτες του μόνο τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία ή/και τις διαδικασίες που έχουν ανατεθεί μεταξύ του χρήστη και του SunTouch Pelion και σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν για άλλες χρήσεις ή θα μεταφερθούν σε τρίτους.

IV Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ RGPD ΚΑΙ LSSI-CE)

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα σας θα ενσωματωθούν στο σύστημα επεξεργασίας που ανήκει στην LA OTRA IBIZA SL με CIF B57573230 και έδρα SALVADOR CAMACHO S/N 07840, SANTA EULARIA DEL RIU (ILLES BALEARS), προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σχέση που έχουμε μαζί σας. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, η LA OTRA IBIZA SL ενημερώνει ότι τα δεδομένα θα διατηρηθούν για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την τήρηση των προαναφερθέντων κανόνων.

Η LA OTRA IBIZA SL ενημερώνει ότι θα επεξεργάζεται τα δεδομένα κατά τρόπο νόμιμο, πιστό, διαφανή, επαρκή, συναφή, περιορισμένο, ακριβή και επικαιροποιημένο. Γι’ αυτό το λόγο η LA OTRA IBIZA SL αναλαμβάνει την υποχρέωση να λάβει όλα τα εύλογα μέτρα ώστε αυτά να καταστραφούν ή να διορθωθούν χωρίς καθυστέρηση όταν είναι ανακριβή. Σύμφωνα με τα δικαιώματα που απορρέουν από τους ισχύοντες κανονισμούς για την προστασία των δεδομένων, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαγραφής, φορητότητας και εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και της συγκατάθεσης που δόθηκε για την επεξεργασία τους, απευθύνοντας το αίτημά σας στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω ή στο email [email protected].

V. Πνευματική ιδιοκτησία

© 2022 SunTouch Pelion Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας (κείμενο, εικόνες, γραφικά, εικόνες, εικονίδια, σύνδεσμοι, αρχεία, εμπορικά σήματα, εμπορικές ονομασίες, λογότυπα, γραφικά, κ.λπ.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Hotel Aguas de Ibiza ή τρίτων μερών και δεν μπορούν να ερμηνευθούν ως εκχώρηση οποιουδήποτε δικαιώματος εκμετάλλευσης πέραν της αυστηρής και ορθής χρήσης.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, εκτός από την ιδιωτική χρήση, η μετατροπή, η διανομή, η δημόσια ανακοίνωση, η διάθεση στο κοινό και γενικά κάθε άλλη μορφή εκμετάλλευσης με οποιοδήποτε μέσο, του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και του σχεδιασμού του και της επιλογής και παρουσίασης του υλικού που περιλαμβάνεται σε αυτόν. Μια τέτοια χρήση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη ρητή άδεια του SunTouch Pelion και πάντα με ρητή αναφορά στην κυριότητα του SunTouch Pelion για τα εν λόγω δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

VI Δίκαιο:

Όλα τα ζητήματα ή/και οι συγκρούσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου διέπονται από τα δικαστήρια της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.